FUNDING


Når vi finner prosjekter (eller markeder) vi tror på så investerer vi gjerne. Hvorfor i all verden skulle vi ikke det? Vi liker «å gjøre», så vi foretrekker å komme ombord som en partner i prosjektet fremfor å være dødvekt ved styrebordet. 
Våre mest typiske interesser er SaaS'er, webshop'er og skalerbar teknologi inn mot SMB- eller forbrukermarkedet, men det blir vi gjerne utfordret på. 

inrupt_seedkapital

SEEDFUNDING

VALIDERING & Go-TO-MARKET

Seed-funding er vår spesialitet. Denne tidlig-fase investeringen som ofte tar prosjektet fra 0 til 1 forekommer vanligvis før lansering i markedet. Noen ganger investerer vi rett inn i produktet, men vanligvis kommer vi inn for valideringen. Vi tror på marked og behov fremfor lyspære-idéer og er opptatt av langsiktig verdiskapning fremfor rask avkastning. 

inrupt_funding2

VENTUREKAPITAL

INNSKUDD & VEKST

Vi gjør også større investeringer. Dette er vanligvis i prosjekter som har bevist betalingsvillighet i et stort marked og trenger ressurser til å vokse videre. I disse tilfellene gjør vi grundigere due dilligence for i større grad å anbefale hva pengene skal brukes til (og innimellom øremerkes). I disse tilfellene foretrekker vi å jobbe mot et enda mer tydelig forretningsmål. Det målet må vi bli enige om sammen. 

SPENNENDE
STARTUP?


Har du funnet et spennende marked? Har du det riktige teamet? Da vil vi gjerne snakke. Ta kontakt med oss på mail eller telefon, så tar vi en kaffe.