inrupt_hjelpernettbutikker@3x.png

VI HJELPER NETTBUTIKKER

TIL FLERE SALG, HØYERE OMSETNING OG GLADE KUNDER

Det er ganske spesifikt, men vår ekspertise er å øke omsetningen i nettbutikker. Vi har spesialisert oss på å finne ut av hva som må gjøres for at din nettbutikk skal få nye kunder, selge mer til eksisterende kunder, øke den gjennomsnittlige salgssummen og nå høyere omsetning og profitt. Det er det vi driver med.

NYE KUNDER

MARKEDSFØRING, SEO og ANNONSERING

Alle nettbutikker trenger kanaler man får nye kunder gjennom. Uansett om vi bruker markedsføring, annonsering eller søkemotoroptimalisering så er vår tilnærming enkel: det skal lønne seg. Basert på statistikk så finner vi ut hvilke kanaler som fungerer bra for din nettbutikk, så du kan være sikker på at du får igjen mer enn du bruker.

inrupt_markedsføring@3x.png
inrupt_konverteringsopt@3x.png

FLERE SALG

KONVERTERING & REMARKETING

Det er forskjell på besøkende og betalende. Det forklarer i sin enkleste form hva konverteringsoptimalisering er. Vår jobb er å hjelpe flest mulig besøkende til å utføre en handel ved å finne den riktige kombinasjonen av overtalende elementer (som tekst, bilder o.l.). I tillegg benytter vi oss av triks for å hente tilbake kunder som har stukket fra handlevognen, vist en spesiell interesse e.l. 

HØYERE VERDI

MER VERDI PER KUNDE

En av de største driverne for økt omsetning er en økende grad returnerende kunder. Vår jobb er ofte å sørge for at eksisterende kunder kommer tilbake ved å benytte automatiserte e-poster, "remarketing", nyhetsbrev, kampanjer og lignende. I tillegg hjelper vi eksisterende kunder med å referere oss til nye kunder. Disse metodene fører ofte til økt verdi per kunde, som igjen gjør det mer lønnsomt å finne nye kunder :)

inrupt_markedsf�ring@3x.png
 

VI BITER IKKE, akkurat

Seriøst, vi er ganske trivelige. Dessuten er vi glade i å prate. Hvis du vil høre mer om hvordan vi jobber kan du legge igjen informasjonen din her så kontakter vi deg.