TJENESTER


Vekst skapes i kombinasjon av vitenskap og kreativitet. Den ene trenger den andre for å skape en suksessfull, levedyktig kurve. For å oppnå dette finner og fjerner man hindringer og friksjon – og akkurat det er vår spesialitet. Det viktigste for oss er å få erstattet utfordringer med gode løsninger som oppnår korrekte mål, uansett hva og hvordan. Derfor gjør vi både prosess og handling, input og output. Det som kreves for å skape vekst. 

inrupt_digitalstrategi.png

DIGITAL STRATEGI

ANALYSE & VEKST

Vi jobber ofte med hvor, når og hvordan man skal prioritere ressursene sine for å få mest mulig tilbake. Vi mener at dette fokuset er essensiellt både for fysiske og digitale produkter – uavhengig av bransje og marked. Siden vekst (nesten) alltid er kundeskapt baserer vi våre anbefalinger på reell statistikk og observasjoner fra din business, fremfor antagelser. Denne innsikten kombineres med kreative løsninger for å finne handlingene som er verdiskapende for deg. 

inrupt_konvertering.png

KONVERTERING

A/B TESTING & OPTIMALISERING

Det er forskjell på besøkende og kunder. Det forklarer i sin enkleste form hva konverteringsoptimering er. Altså aktiviteten som gir deg flere måloppnåelser på samme antall forsøk. Vi utfører «skreddersydd konvertingsoptimering», der vi med forståelse for produkt og merkevare guider dine brukere til målet du har satt ved hjelp av brukerinnsikt og finesse – ikke store, blinkende knapper. 

inrupt_markedsføring@3x.png

DIGITAL DISTRIBUSJON

MARKEDSFØRING & GROWTH HACKING

Alle produkter og tjenester trenger kanaler å finne nye kunder og brukere gjennom. Vår tilnærming til markedsføring er enkel; det skal lønne seg. Basert på produkt og marked finner vi ut hvilke kanaler vi kan bruke for å skape verdifulle 'touchpoints' med potensielle kunder. Disse kanalene testes fortløpende (vanligvis i lav skala), til vi har bevist at kundene fra denne kanelen gir oss mer tilbake enn vi bruker på å skaffe de.

inrupt_wireframing

WIREFRAMING

STRATEGISK UX & TEKNISK PLANTEGNING

Å lage hjemmesider, nettbutikker eller apper er egentlig som å lage hus, butikker eller maskiner – du trenger en erfaren arkitekt til å lage riktige tegninger før noe kan bygges. Vi er den arkitekten. Vår strategiske wireframing og UX-design hjelper deg med å oppnå målet, uansett om det er salg, leads eller annet engasjement.

inrupt_produktutvikling@3x.png

IDEVALIDERING

TESTING & MARKEDSINNSIKT

Vi mener at det er vanvittig å lansere noe som helst før det er validert av markedet. Markedsundersøkelser gir deg svaret på hva folk tenker, ikke gjør. Allerede før utviklingsfasen live-tester vi konsepter og idéer for å se hva folk faktisk trigger på. Dette fører til både bedre produkter og bedre innsikt i markedet du skal inn i.   

SPENNENDE PROSJEKT?


Vi trives med å jobbe. Når vi kommer over et nytt, spennende prosjekt er det som å oppdage en ny matrett; det klør i fingrene etter å få sette i gang. Holder du på med noe spennende? Da vil vi gjerne snakke. Ta kontakt med oss på mail eller telefon, så finner vi et tidspunkt.